MODELLEN

Sommige van onze modellen:

CHAYENNE S

Lengte
1.75
Kleur ogen
Bruin
Haarkleur
Brunette
Info
Chayenne is een sprankelend model, zij spreekt Nederlands en Engels. Een beetje prettig gestoord, zeer artistiek en een plezier om mee t werken!

Vanessa V

Lengte
1.75
Kleur ogen
Bruin
Haarkleur
Zwart
Info
Vanessa is gewoon een leuke mooie meid , spreekt Engels, Duits ( redelijk ) en Spaans. bijzonder sportief, en stunt werk gaat ze ook niet voor opzij ! Een topper! Half Spaans en half Cubaans, een bijzondere mix van temperament, sensualiteit en vooral spontaniteit! Ze verrast ons regelmatig met spontane ( niet geplande ! ) aanpassingen op onze scripts en altijd met een verbluffend resultaat!

Susanne K

Lengte
1.78
Kleur ogen
Blauw / groen
Haarkleur
Blond ( soms blauw of paars ;) )
Info
Susanne is een van onze "wildere"modellen, zij spreekt Engels en Spaans.Super geschikt voor romantische produkties, strand en zee promotie clips, of gekke leuke acts,
Specificaties:

Onze video produktie lokaties zijn verspreid over vele continenten, maar voornamelijk gefocused op een varieteit aan mogelijkheden.
We hebben opties in de Caribbean, tropische video produktie settings, met tropische modellen, huizen, villa's en uiteraard de befaamde witte stranden en palmbomen, zee en water lokaties voor eentueel iets meer avontuurlijkere online video of bijvoorbeeld youtube commercials of clip produkties.
Maar ook gewone romantische lokaties, of video scenes in een druk winkelcentrum in een grote stad kunnen we voor U realiseren, zowel in de caribbean ( hoewel grote steden daar niet echt voorkomen ;) of in West Europa, Asie en andere top lokaties.

Op lokatie of in de studio:

Op alle genoemde lokaties beschikken we over professionele film en foto studios, waar de meeste scnearios ook kunnen realiseren.
Eigenlijk kan alles, voor een bijzonder scherpe prijs, uitgevoerd met perfectie en passie op elke gewenste lokatie!
Kontakteer ons voor een quote!