LOKATIES

Wij kunnen voor U werken op:

  • De tropische stranden van de Caribbean
  • De vrije natuur van Thailand
  • Grote steden zoals Amsterdam, Brussel, Bangkok, Miami
  • Een hutje ergens op de hei
  • Een straat, een custom decor
  • In de studio
  • In de lucht, vliegtuig of drone …

Kortom, de mogelijkheden zijn ( bijna ) onbeperkt! We kunnen werken voor Uw website, Uw social networking campagnes, Uw you tube presence .. ( we wachten nog steeds op een opdracht in de woestijnen van Afrika of de eindeloze witte sneeuw vaneen van beide Polen, iets voor U ? )
We hebben ook bijna overal modellen en cineasten / photografen dus de kosten zullen U meevallen !

In huis, op een kantoor, een industrie terrein, we doen het!

We produceren Uw viral ads en videos en advertentie clips en movies, in veel beschikbare eigen lokaties, ( verlaten ) industrie complexen, villas, etc.

Video produtkies op straat; een fashion catwalk, een avenue in parijs, of een klein italiaans steegje!

Lokaties kunnen de bron zijn van inspiratie voor Uw ( viral) video clips en online advertenties, of ze geven de ultieme sfeer settings voor Uw droom en produkt!, .

Zon, zee, strand, en tropische video produktie lokaties zijn beschikbaar !

We kunnen uw video advertorial, of video ad maken op vele verschillende zonnige lokaties, van de Caribbean tot in Asia, zelfs in Scheveningen als het die enkele uitzonderlijke mooie dag is in Nederland !


Specificaties:


Onze video produktie lokaties zijn verspreid over vele continenten, maar voornamelijk gefocused op een varieteit aan mogelijkheden.
We hebben opties in de Caribbean, tropische video produktie settings, met tropische modellen, huizen, villa's en uiteraard de befaamde witte stranden en palmbomen, zee en water lokaties voor eentueel iets meer avontuurlijkere online video of bijvoorbeeld youtube commercials of clip produkties.
Maar ook gewone romantische lokaties, of video scenes in een druk winkelcentrum in een grote stad kunnen we voor U realiseren, zowel in de caribbean ( hoewel grote steden daar niet echt voorkomen ;) of in West Europa, Asie en andere top lokaties.

Op lokatie of in de studio:


Op alle genoemde lokaties beschikken we over professionele film en foto studios, waar de meeste scnearios ook kunnen realiseren.
Eigenlijk kan alles, voor een bijzonder scherpe prijs, uitgevoerd met perfectie en passie op elke gewenste lokatie!
Kontakteer ons voor een quote!